A 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzővel szerelt, 144 Hz-es képfrissítési gyakorisággal büszkélkedő 2400x1080 FHD+ felbontású Razer Edge ideális a folyamatosan online mobil játékélményhez. A kézi eszköz az első olyan készülék, amely kifejezetten a Qualcomm céggel közösen tervezett legújabb Snapdragon G3x Gen 1 Gaming Platformhoz került kifejlesztésre, és célirányosan kialakított aktív hűtéssel rendelkezik, így a legjobb AAA-játékokkal és natív játékokkal útközben eltöltött hosszú játékmenetek során sem kell a felhasználóknak kompromisszumot kötnünk a teljesítmény terén.

Project Carol

A Project Carol új szintre emeli az immerziót és a realizmust az érintés nélküli térhatású hangzás okos használatával a kristálytiszta, tökéletes hangzás érdekében, amelyhez a magával ragadó játékélményhez 7.1-es térhatású hangzás párosul. A hagyományos hangszóróktól eltérően a Project Carol érintés nélküli térhatású hangzása egy közelebbi, direktebb hátsó hangcsatornát nyújt, átfogóbb hangzásvilágot eredményezve. A Project Carol-t a díjnyertes Razer HyperSense technológia hajtja. A párna a játék hangjait valós idejű haptikus visszajelzésekké alakítja, lehetővé téve a játékosok számára, hogy minden, a környezetükben zajló eseményt érezzenek, és ezáltal az akció kellős közepébe kerüljenek.

unnamed-6.jpg

A Project Carol natív PC támogatással rendelkezik, emellett pedig úgy tervezték, hogy rugalmas, állítható pántjaival az összes gamerszékhez illeszkedjen, beleértve a Razer népszerű Iskur és Enki terméksorozatait is. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton történő csatlakoztatást követően a Project Carol akár 8 órányi játékot tesz lehetővé, mielőtt újbóli töltésre lenne szüksége.

Razer Blade 16

A Razer Blade 16 a lehető legjobb kijelzőtechnológia alkalmazásának büszke hagyományát folytatva, a világ első 16 hüvelykes HDR-képes, kettős üzemmódú mini-LED kijelzőjével konfigurálható, amely 1000 nit maximális fényerőt és kevesebb mint 3 ms-os válaszidőt mondhat magáénak, ezáltal biztosítva, hogy a grafikus teljesítmény minden egyes ciklusa a lehető legjobban hasznosuljon. Ezen kijelző meghatározó jellemzője a kettős natív üzemmódváltás, amely lehetővé teszi - a kívánt alkalmazásnak megfelelően - a zökkenőmentes választást a Creator és a Gamer üzemmódok között. A Creator mód éles UHD+ natív felbontást tesz lehetővé 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, míg a Gamer mód rendkívül gördülékeny, 240 Hz-es frissítési gyakoriságot biztosít natív FHD+ felbontásban.

unnamed-4.jpg

Razer Blade 18

Ez a Blade eddigi legnagyobb méretű kijelzője – a hatalmas, 18 hüvelykes, QHD+ felbontású, 240 Hz-es magas frissítési frekvenciájú képernyő kifogástalan színhűséget, éles felbontást és gyors reakciót biztosít a gördülékeny, magával ragadó játékhoz és a rendkívül részletgazdag tartalmak készítéséhez. Mindezt a Razer Blade modellekre jellemző prémium, letisztult esztétika és formavilág feláldozása nélkül.  Valódi asztali számítógép-helyettesítőként a Blade 18 az asztali gépekre jellemző teljesítményen túl a teljes asztali és periféria konfigurációktól elvárt funkciókat is nyújtja: egy 5 MP-es kamerát, THX térhatású hangzású, 6 hangszóróból álló hangrendszert, bővíthető komponenseket, széles portválasztékot, valamint egy rendkívül hatékony párakamrás hűtést.

unnamed-3.jpg

Razer Leviathan V2 Pro

A Razer Leviathan V2 Pro a 3D hangzás legfrissebb újdonságait testesíti meg, mivel ez a világ első fejkövető mesterséges intelligenciával ellátott, asztali nyalábformáló soundbarja. A magával ragadó hangzást forradalmasító THX-el, és a 3D-s nyalábformálás vezető szakértőivel, az Audioscenic-kel együttműködve a Razer új PC-s soundbarja mindkét megoldás legjobb elemeit kínálja: térhatású hangzáskulisszát biztosít, miközben gondoskodik róla, hogy a felhasználók minden helyzetben optimális hallgatási élményben részesüljenek. Mindezt kompakt, prémium formába csomagolva, egyszerű beállítási lehetőségekkel a rendezett asztal érdekében. A nyalábformáló surround és a fejkövető mesterséges intelligencia technológia ötvözésével a Leviathan V2 Pro immerzív 3D hangzást biztosít a beépített infravörös kamerának köszönhetően, amely érzékeli a felhasználó helyzetét. Ez lehetővé teszi a soundbar számára, hogy a hangsugarakat valós időben igazítsa a hallgató helyzetéhez, ezáltal biztosítva, hogy azok a lehető legjobb hangélmény érdekében mindig a megfelelő helyen legyenek.

unnamed-2.jpg

A magával ragadó élményt nyújtó THX Spatial Audio által hajtott soundbar az Audioscenic felhasználói adaptív nyalábformálással kombinálva élethű 3D hangzást biztosít, legyen szó bármilyen szórakozási formáról. A 3D hangzás kétféle módban élvezhető: a THX Spatial Audio Virtual Headset bármilyen sztereó tartalommal használható, és olyan hajszálpontos helyzeti hangzást kínál, amely korábban csak headsetekkel volt megtapasztalható, míg a THX Spatial Audio Virtual Speakers bármilyen többcsatornás tartalomhoz megfelel, és olyan terjedelmes, a teljes teret betöltő hangkulisszát biztosít a felhasználók számára, amelyet normál esetben csak egy teljes házimozi rendszerrel élhetnének át.

Beépített mélynyomójával a Leviathan V2 Pro több meghajtós PC-s soundbar élénk és tiszta magas hangokat, valamint mély, erőteljes basszust biztosít, Razer Chroma RGB támogatással, amely 30 világítási zónával, 16,8 millió színnel, és a világ legnagyobb, gamer-eszközök számára készült világítási ökoszisztémájába integrált több mint 200 játékkal még mélyebb immerziót tesz lehetővé.

Razer Kiyo Pro Ultra

A Razer új professzionális webkamerájának központi eleme az iparág legjobb, ultranagy Sony 1/1,2”-es STARVIS 2 szenzora, amely 2,9 μm-es pixelméretével a kivételes részletesség és színvilág érdekében több fény és képadat megragadására képes minden egyes pixelben. Az érzékelő teljes potenciáljának kihasználása céljából a Kiyo Pro Ultra egyedi, rendkívül nagy F/1,7 rekesznyílású lencsével lett felszerelve, amely más webkamerákhoz képest csaknem négyszer annyi fény rögzítésére képes, így még gyenge fényviszonyok mellett is éles, tiszta képeket biztosít.

Ez a kivételes képminőség pedig a csúcstechnológiás processzornak köszönhetően meg is marad, amely a nyers 4K 30 FPS (vagy 1080P 60 FPS) felvételt tömörítetlen 4K 24 FPS, 1440p 30 FPS vagy 1080p 60 FPS felbontásúvá tudja konvertálni - közvetlenül a streamedbe. Annak érdekében, hogy az alkotók mindig a figyelem középpontjában maradjanak, a Kiyo Pro Ultra mesterséges intelligencia által vezérelt arckövető autofókusz technológiája követi a felhasználó arcát, így gondoskodva az éles és egyenletes fókuszról, miközben a valódi bokeh hatásnak köszönhetően művészien elmossa a hátteret. Mindezt kiegészítő hardver vagy szoftver nélkül.

unnamed-1.jpg

A 30 képkocka/másodperces sebesség melletti nagy dinamikatartomány (HDR) támogatásán túl az alkotók élethű színeket érhetnek el a Kiyo Pro Ultra automatikus megvilágítás- és kontraszt-finomításának, valamint az alul- és túlexponált területek korrigálásának köszönhetően, így felvételeiket még több képi részlettel és textúrákkal gazdagíthatják, amelyek még a sötétebb vagy világosabb tónusok esetében is kiemelik a színeket. Az alkotók ezt még tovább fokozhatják a Razer Synapse segítségével, így a testreszabható beállítások átfogó választékát - beleértve az ISO-t, a zársebességet, a svenkelést, a dőlést és egyebeket - használva finomhangolhatják és tökéletesíthetik tartalmaik minőségét. Emellett a Kiyo Pro Ultra a közvetlen, problémamentes USB 3.0 kapcsolaton keresztül perceken belül csatlakoztatható és online használható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen férjenek igazán professzionális videóminőséghez.

A Meta Quest 2-höz tervezett VR perifériák 

A hosszan tartó kényelemre és kiegyensúlyozott megtámasztásra tervezett Razer Adjustable Head Strap System (állítható fejpántrendszer) minden lehetséges fejforma figyelembevételével készült. A nagy teljesítményű nejlon anyag megbízhatóságot, kényelmet és tartósságot biztosít, míg az optimalizált súlyeloszlás jobb egyensúlyt tesz lehetővé az aktív játék közben. A puha, állítható pántok segítenek a játékosoknak megtalálni a tökéletes illeszkedést, a gyorsan felvehető kialakítás pedig gondoskodik a lehető legkisebb megszakításokról a játékkal töltött időszakok között.

unnamed.jpg

A Razer Facial Interface-t a nagyobb kényelem és az optimalizált megtámasztás érdekében fejlesztették ki. Az ultravékony textúrájú és profilozott membránokkal készült Razer Facial Interface megszünteti az arcra nehezedő nyomást, az orvosi minőségű, hipoallergén anyagok használatával pedig segít a bőrirritáció csökkentésében. Az interfész ugyan kizárja a fényt, azonban továbbra is biztosítja a megfelelő szellőzést, így a játékosok átélhetik a kompromisszummentes immerziót. A hézagmentes felület jobb higiéniát és egyszerűbb tisztítást tesz lehetővé, míg a kontúrozott 3D profil tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és a megtámasztás között.