Az Acer SpatialLabs TrueGame sztereoszkópikus 3D technológiája minden felhasználó élvezetére új 3D Ultra üzemmóddal, megerősített sztereó 3D renderelés támogatással és új játékprofilokkal rendelkezik. A SpatialLabs TrueGame 3D Ultra üzemmódja lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a 3D+ játékmód mellett még mélyebbre merészkedjenek a 3D játékok világába. A játékosok a 3D Sense funkcióval a vizuális és teljesítménybeli preferenciáik alapján testre szabhatják a sztereó 3D effekteket. A SpatialLabs TrueGame alkalmazás egy kattintással lehetővé teszi a sztereoszkópikus 3D játékmenetet és hozzáférést a AAA címekhez, mint például a God of War, Kena:Bridge of Spirits, Octopath Traveler, Ori and the Will of the Wisps és Psychonauts 2 játékokhoz. Új TrueGame fórum a SpatialLabs Közösségben a játékosok számára, hogy ötleteket és tapasztalatokat cseréljenek egymással.

Az Acer bővíti ChromeOS kínálatát az Acer Chromebox CXI5 és az Add-In-One 24 készülékekkel. Az Acer legújabb Chromeboxa könnyen beállítható, használható és kezelhető, miközben maximalizálja a helykihasználást a kereskedelmi és oktatási környezetekben, beleértve az osztálytermeket, könyvtárakat, recepciókat, irodákat, kioszkokat és sok más helyszínt. A kompakt Acer Chromebox CXI5 és Acer Chromebox Enterprise CXI5 támogatja az akár 12. generációs Intel® Core™ i7 processzorokat, az üzleti felhasználásra tervezett Intel vPro® és akár négy külső kijelző használatát. Az Acer Add-In-One 24 egy all-in-one asztali számítógép lesz, amely egy 24 hüvelykes FHD monitorhoz dokkolt Acer Chromebox CXI5 vagy Acer Chromebox Enterprise CXI5 készülékből áll, amely könnyen cserélhető a jövőbeni frissítések és javítások esetén.

acerchromeboxcxi5lifestyle-high-01.jpg

Az Acer bemutatja a Nitro és Swift laptopokat, amelyek a legújabb AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokkal működnek. Az Acer Nitro 16 és Nitro 17 játékra szánt Windows 11 laptopjai nagy teljesítményt nyújtanak az alkalmi játékosok számára; az Acer Swift Go 14 a nagyszerű kijelzőket és a termelékenységet ötvözi vékony és könnyű kialakításban. A legújabb Acer Nitro laptopok, amelyeket úgy terveztek, hogy az alkalmi játékosoknak új szintű, magával ragadó játékélménytnyújtsanak, 16 hüvelykes WUXGA/WQXGA vagy 17,3 hüvelykes FHD/QHD kijelzővel rendelkeznek, valamint a processzorok folyékony fém hővédő pasztával vannak ellátva. A Swift Go 14 az új processzort a színgazdag OLED-kijelzővel és az egész napos akkumulátor-üzemidővelegyesíti egy, új, vékony és könnyű kialakításba sűrítve.

Az Acer új All-in-One asztali számítógépekkel és notebookokkal bővíti Aspire termékcsaládját Az Acer ezenkívül bemutatja a hordozható Acer Halo Swing Smart Speaker intelligens hangszóró terméket is, amely Google Asszisztenssel, LED pontkijelzővel és DTS Sound támogatással rendelkezik. A Windows 11 rendszerrel érkező Acer Aspire S all-in-one PC egy vékony, mégis nagy teljesítményű eszköz, amely 27 és 32 hüvelykes modellekben kapható, továbbá akár 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal, valamint Intel Iris® Xe és Intel® Arc™ A- sorozatú grafikus processzorokkal rendelkezik a mindennapi számítási műveletek zökkenőmentes elvégzése érdekében. Az Acer Aspire 5 sorozatú noteszgépek komoly teljesítményt nyújtanak a legújabb 13. generációs Intel Core processzorokkal, valamint az NVIDIA® GeForce RTX® GPU-kkal a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzés és a továbbfejlesztett tartalomszerkesztési teljesítmény érdekében. A mindig kéznél levő Acer Aspire 3 termékek családja új Intel® Core™ i3-N sorozatú processzorokat kapott. Ezek a modellek a termelékenységre és az egész család számára egyszerű használatra összpontosítanak. Az Acer Halo Swing Smart Speaker egy hordozható hangszóró Google Asszisztenssel, IPX5- ös vízállósággal, LED-es pontkijelzővel és DTS Sound™ hangrendszerrel, amely zenét és káprázatos fényhatásokat biztosít mindenhol, ahová a felhasználó magával viszi.

aceraddinone24lifestyle-standard-01.png

Az Acer Új Predator laptopokkal és monitorokkal erősíti gaming portfólióját. A vadonatúj Predator Helios 16 és Predator Helios 18 játékra szánt Windows 11 laptopok 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal, NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-kkal és rengeteg kötelező játékfunkcióval. A Predator X45 egy óriási, ívelt 45 hüvelykes UWQHD (3440x1440) OLED kijelzővel büszkélkedhet, amely ideális a professzionális és konzoljátékosok számára, valamint elnyerte a 2023-as CES innovációs díját. A Predator X27U gaming monitor 27 hüvelykes WQHD (2560x1440) OLED-panelével, villámgyors 240 Hz-es frissítési frekvenciájával és 0,01 ms pixel válaszidejével hihetetlenül zökkenőmentes játékot biztosít PC-ken.

Az Acer bemutatja az aktív és fenntartható életmód elősegítésére szolgáló eKinect Bike Desk-et. Az eKinect BD 3 a kerékpáros pedálozásából származó energiát laptopok vagy más eszközök töltésére alakítja át, lehetővé téve az egyszerre történő testmozgást és termelékeny munkavégzést. A környezetbarát kerékpáros íróasztal PCR műanyagot tartalmaz az asztallap anyagában és a burkolatában, miközben kreatív módon segíti a szakembereket a mozgásszegény életmód elleni küzdelemben. Két USB Type-A és egy USB Type-C porttal rendelkezik az egyszerre mobileszköz együttes töltéséhez, valamint táska-akasztóval és italtartóval is rendelkezik.