• 2022. április 15-én debütál a The Secrets of Dumbledore
  • Főszerepben Jude Law, Mads Mikkelsen, Johnny Depp, Eddie Redmayne, Katherine Waterston és Ezra Miller

Sem pénzügyi, sem kritikai szempontból nem nevezhető kifejezett sikernek a Legendás állatok és megfigyelésük eddigi két epizódja. A Harry Potter viszont olyan népszerű franchise, amiről mindig is megpróbálnak majd újabb és újabb bőrt lehúzni. A J.K. Rowling könyvei alapján készült kultikus filmeket követő első spin-off széria fiaskói után most igazán ígéretes koncepcióval rukkoltak elő az alkotók.

A produkció hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy The Secrets of Dumbledore, vagyis Dumbeldore titkai címen érkezik majd a következő rész 2022. április 15-én. Már a regényeknek is az egyik legkiválóbb történetszála volt az igazgató személyiségének és ellentmondásos múltjának fokozatos kibontása. Talán most jött el az alkalom, hogy részletesebben megismerjük őt, vagy legalábbis Grindelwalddal való kapcsolatát.

mv5botazmtflztgtzdkxmi00mdq1ltg5ztutmwq3zjvmn2e1yjg5xkeyxkfqcgdeqxvymte1ndi5mdqxv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A címszereplőt Jude Law alakítja, míg a sötét varázsló szerepében Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet. Visszatér Eddie Redmayne és Katherine Waterston, feltűnik a filmben továbbá Ezra Miller is. A forgatókönyv Rowling kezei közül került ki, a rendezői székben pedig az utolsó négy Harry Potter filmet, illetve a Legendás állatok korábbi részeit jegyző David Yates ül (aki egyébként már leszerződött két további felvonásra is).

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fantastic Beasts (@fantasticbeastsmovie) által megosztott bejegyzés