• Glass Onion lesz a Tőrbe ejtve 2 címe
  • A történet egyelőre nem ismert, premier a karácsonyi időszakban várható
  • Főszerepben Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista

Az utóbbi hetekben súlyos veszteségeket elkönyvelő Netflix működését olyan produkciók stabilizálhatják majd, mint a Nyerd meg az életed következő évadja, a Stranger Things friss epizódjai, a Különösen veszélyes bűnözők második epizódja, Zack Snyder űrsci-fije és a streaming történetében csúcsösszegért felvásárolt Tőrbe ejtve folytatásai. Rian Johnson klasszikus Agatha Christie krimiket idéző filmje váratlanul nagy sikert aratott a mozikban a járvány kitörése előtt, Hollywood mégsem tartott igényt a második részre, így került a teljes franchise 450 millió dollárért a szolgáltatóhoz.

Rian Johnson rendező minap közzétette az új epizód címét: Glass Onion címen kerül majd képernyőre a krimi. A történet egyelőre nem ismert, csupán annyit tudunk, hogy Benoit Blanc nyomozó teljesen új bűntény ügyében nyomoz. A lenti videóból egyúttal kiderül a film főszereplőinek névsora is: a visszatérő Daniel Craig mellett Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista is feltűnik a karácsonyi időszakban bemutatni tervezett filmben.

Johnson a nagy példaképre hivatkozott a megosztott ajánló mellé csatolt üzenetében. „Amikor elkészítettem Tőrbe ejtve [első részét], ez az, ami izgatott a Daniel [Craig] alakította Benoit Blanc további rejtélyeinek megalkotását illetően: hogy [Agatha] Christie nyomán valamiennyi film legyen olyan, mint egy új könyv, saját hangvétellel, céllal… és (tá-dámm) címmel” – írta a rendező.