• Előzetest kapott az Amerikában szeptember 17-én debütáló Cry Macho
  • Clint Eastwood alakítja a főszereplőt saját filmjében
  • A történet szerint egy régi rodeósztárt azzal bíznak meg, hogy hozzon haza egy fiút Mexikóból

Clint Eastwood azon kevesek közé tartozik, akik hajlott koruk ellenére nemcsak aktívak, hanem sikeresek is maradtak. Vadi új rendezése, aminek egyben főszerepét is játssza, ráadásul az elmúlt tíz év keményvonalasabb véleményt megfogalmazó munkáit felváltva visszatér a középutas politikai állásfoglalásnak tekinthető Gran Torino örökségéhez. A 2006-os mesterműhöz hasonló módon rendkívül aktuális témát választott, a férfi szerepek elmúlt évtizedekben tapasztalható változását tárgyalja.

Az N. Richard Nash 1975-ös, eredetileg forgatókönyvnek íródott regényét adaptáló filmben egy letűnt korszak rodeósztárját látjuk, akit korábbi főnöke megkér, hogy hozza haza, gyakorlatilag rabolja el rossz társaságba keveredett fiát Mexikóból. Magyar premierdátumot egyelőre nem hirdettek, a hivatalos előzetest itt láthatjátok.

mv5byjq2njy2nwutytfhzi00ntzmltlkyjctzdm1ndgxztm2yzy0xkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Clint Eastwood nemzeti ikon, mondja a film új előzetesében Steven Spielberg. Bár ez a tény az 1990-es Vissza a jövőbe III révén tudatosult bennünk (már hatvan éves korában legendaként kezelték a színész-rendezőt), Hollywood történetének egyik legsikeresebb alkotója most Mel Gibson és más hírességek társaságában méltatja Eastwoodot. Azért néhány werk felvételt és jelenetrészletet is látunk a friss trailerben. Utóbbi alapján úgy tűnik, hogy a film az öregedésről és a világ változásairól is megoszt majd néhány gondolatot.