• Előzetest kapott az Amerikában szeptember 17-én debütáló Cry Macho
  • Clint Eastwood alakítja a főszereplőt saját filmjében
  • A történet szerint egy régi rodeósztárt azzal bíznak meg, hogy hozzon haza egy fiút Mexikóból

Nem az utóbbi tíz évben élte rendezői pályája csúcsát Clint Eastwood, de azt sem lehet állítani, hogy ne rukkolt volna elő rendre néhány izgalmas filmmel (pl. Amerikai mesterlövészRichard Jewell balladája). Azon pedig végképp nem lepődünk meg, hogy kilencvenegy évesen is teljes erőbedobással alkot. Cry Macho című filmje, aminek főszerepét is játssza, ráadásul korábbi önkritikus korszakát idézi, kifejezetten eredeti és mély történetet ígér.

cry-macho-film-2021.jpg(A kép forrása: Variety)

Az N. Richard Nash 1975-ös, eredetileg forgatókönyvnek íródott regényét adaptáló filmben egy letűnt korszak rodeósztárját látjuk, akit korábbi főnöke megkér, hogy hozza haza, gyakorlatilag rabolja el rossz társaságba keveredett fiát Mexikóból. Lentebb láthatjátok a friss előzetest, amiből kiderül, hogy a manapság sokat kritizált macsóság, a férfi szerepek, az öregedés és számos más téma is árnyalt megvilágítást nyer az egyébként érzelmes hangulatúnak tűnő filmben.

A tengerentúlon szeptember 17-én egyszerre debütál mozikban és az HBO Maxen a Warner produkciója – mi már nagyon várjuk a hazai premierhirdetést.