Lehet hogy sokan megmosolyognak most, de én remekül szórakoztam a sorozat első részével, főleg az osztott képernyős módban, párom ellen játszva - noha egyikünk sem rajongója a tévésorozatnak. A külcsínre sem panaszkodtam; szépen kidolgozott pályák és kocsik, látványos robbanások igyekeznek kielégíteni vizuális éhségünket. A küldetések mindegyike jópofa, telis-teli akcióval, karambolokkal, ripityára tört kocsikkal.

Cobra 11 - A száguldás folytatódikA Crash Time tulajdonképpen nem más, mint elődjének feltupírozott mása: még több küldetés, még több adrenalinlöket, új pályák és autók, no meg egy, a "next-gen" jegyében újradolgozott grafikus motor, a még letaglózóbb látványért. A játék talán legjobb része, az osztott képernyős játékmód is visszaköszön, így egy gépen ketten is vadul száguldozhatunk, miközben gyönyörködünk, ahogy a másik egy félresikerült kanyar után viszi magával az egész szembeforgalmat az autópályán, és a visszapillantóban már csak hatalmas füstfelhőket látunk. Részletesebb tartalomismertetőt találtok a játék adatlapjánál, illetve akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését, mindenképpen nézze meg a játék trailerjét, mivel jól kiemeli a cucc értékeit, azt, amiért én is játszom a Nitróval mind a mai napig!


]{iegészítés: kis hazánkba "némi" késéssel, de csak eljut a játék: az első rész, azaz a Nitro előreláthatólag e hónap végén fog a hazai boltok polcaira kerülni, a CDV-SeVeN M forgalmazásában, budget kategóriás áron. Reméljük, a Crash Time-ra nem kell egy évet várnunk...