Mielőtt ismertetnénk a kill streakek listát -- amit magyarul leginkább sorozatgyilkolásnak lehetne fordítani --, nem árt elmondani, hogy októberben egy zárt bétatesztelés keretében kipróbálható lesz a World at War többjátékos szekciója. A lehetőség csak az Xbox 360- és PC-játékosoknak szól, vagyis a Wii és a PS3 platformok felhasználói kimaradnak a mókából. A bétára jelentkezni a játék hivatalos oldalán lehet, de azzal is bebocsátást nyerhetünk, ha előrendeljük a játékot a GameStop-tól.

CoD 5 kill streaksCoD 5 kill streaksCoD 5 kill streaks

A bétatesztelésből érhető módon marad ki a Nintendo masinája, hiszen merevlemez hiányában nem lehetne hová letölteni a kliensprogramot, azonban, hogy a Playstation 3 tulajokat miért hanyagolják a készítők, az rejtély marad. Mikor megkérdezték az Activision Blizzard munkatársait ezzel kapcsolatban, azt a rövid választ kaptuk, hogy:

 „Erre a kérdésre a választ az elkövetkezendő napokban adjuk meg.”

Most, hogy ezt elmondtuk, ideje rátérni a hír fő témájára, mégpedig a kill streakekre. A Modern Warfare-ből már ismerős funkcióval bónuszokat kapunk, ha egy meghatározott számú ellenséget elteszünk láb alól, anélkül, hogy mi eközben a fűbe harapnánk. Íme a teljes lista:

Recon Plane:

Ölj meg három ellenséget anélkül, hogy te meghalnál, és megkapod a lehetőséget, hogy egy felderítő-repülőgépet hívj, amivel megjelölheted az ellenségeidet. Csak azok nem fognak látszani a térképen, akik a Reconnaissance nevű perket használják.

Artillery Strike:

Ölj meg öt ellenséget anélkül, hogy te meghalnál, és lehetőséget kapsz, hogy tüzérségi támogatást hívj. Ez nagyon hasonló a CoD4-ben látott légitámadáshoz, azonban ott csak egy sávban értek földet a bombák, itt viszont a kiválasztott területet gazdagon és hosszan megszórják az ágyúk kezelői.

Unleash the Dogs:

Ölj meg hét ellenséget anélkül, hogy te meghalnál, és támadókutyákat uszíthatsz az ellenségeidre. A CoD 4-gyel ellentétben itt a kutyák bárhol megtalálnak, ezzel nehezen elkerülhetővé téve őket, és hogy tetézzük a bajt, azzal, hogy megölöd őket, csak elhalasztod az elkerülhetetlent, hiszen feltámadnak (respawn) és újra neked esnek ezek az imádni való kis ebek, mindaddig, amik le nem jár a támadási idejük.