Finoman szólva sem hosszú az a két videó, amit a Treyarch adott ki a minap a Call of Duty: Black Ops 3 április 19-én PS4-re, majd egy hónappal később PC-re és Xbox Ona-ra is megérkező DLC-jéhez, az Eclipse-hez, de legalább két pályáról is fogalmat alkothatunk a látottak alapján.

Az első videóban a Spire című térképet csodálhatjuk meg, ami egy futurisztikus, lebegő reptéri terminál. Hogy mi értelme van lebegő repteret építeni, azt nem tudom, de a többszintes pályán valószínűleg jó lesz a lábunk alá nézni, ha nem akarunk pár kilométer magasból orra esni.

A második térkép a Rift címet kapta. Ez sem sokkal földhöz ragadtabb, de legalább komorabb. Ez egy high-tech katonai bázis, ami egy lávától tocsogó kaldera ölé lett kifüggesztve – ennek aztán megint sok értelme van. Itt nincsenek különböző szintek, viszont vannak drótkötélpályán futó vasutak, amik a Treyarch szerint különleges mozgásokat tesznek majd lehetővé.

Április elején a fejlesztők már megmutatták a harmadik pályát, a Verge-t, ami azon túl, hogy simán díszlete lehetne egy Mad Max történetnek, a Call of Duty: World at War Banzai térképének újrahasznosítása, sok búvóhellyel és megmászható objektummal.

A negyedik térképről, amely egy ősi shaolin templomba kalauzol el minket és a Knockout címet kapta, még nincs videónk, de a leírás alapján itt a közelharc és a zárt terek fognak dominálni, a ’70-es éveket idéző látvánnyal.