A mai naptól tölthető a Company of Heroes 2 két új letölthető tartalma. Az egyik egy ingyenes bővítmény, melyben két új multiplayer pálya, a játékot érintő javítások és Steam Workshop támogatás található, míg a másik, már fizetős DLC tíz új küldetéssel várja a tábornokokat.

A 4 euróba kerülő, Southern Fronts névre keresztelt Theatre of War DLC 1943 tavaszát mutatja be, mikor a Vörös Hadsereg délnyugaton több hadjáratot is szervezett a német erőkkel szemben -- ezeket tíz megmérettetésben (két Solo Challenge és nyolc AI Battle) mi is átélhetünk majd, hol a német, hol pedig az orosz oldalon. Az új kampány érdekessége, hogy a tavasz beköszöntével nem a hó és a fagy lesz a legnagyobb ellenfelünk, hanem a sár, amiben könnyedén el tud akadni ember és gép egyaránt. A missziók pontos leírása a hivatalos oldalon található.

Mindezen felül az eredeti Company of Heroes játékosai is kaptak egy frissítést, ami javította a multiplayer mód stabilitását, illetve immáron rendesen működnek a ranglisták, akárcsak és a meccsek eredményeinek jelentése.