Aki szeretné a kezében tudni valamennyi eddig megjelent Company of Heroes-játékot, az két dolgot tehet: vagy a Steam kínálatában rendeli elő a második részt, s kapja meg grátiszként az előzményt, illetve annak kiegészítőit, vagy benevez a Red Star kiadásra, ami pontosan ugyanazt nyújtja, mint a digitális gyűjtői változat, azzal a különbséggel, hogy egy kézzelfogható példányunk lesz.

A kifejezetten a sorozat rajongóinak szánt csomag egy díszes fémdobozban rejti a várva várt második részt, melyhez digitális tartalmak egész sorát mellékelték a fejlesztők. Az első és legfontosabb, hogy megkapjuk a Commander Passt, aminek a birtokában a megjelenés után öt új parancsnokot kapunk. Ezen felül a miénk lesz még a Theater of War Mini Pack, ami új küldetések mellett további két-két parancsnokot ad a felhozatalhoz.

Másik fontos extra, amit ki kell emelni, hogy a multiplayer módban használatos extra képességeket kapunk, összesen ötöt. Ezek orosz oldalon az Anti-Infantry Tactics, a Conscript Support Tactics és a Terror Tactics, míg a német oldalon a Joint Operations Doctrine és a Spearhead Doctrine -- ezek mind értékes segítséget nyújthatnak megfelelő kezekben.

Ha mindez nem volna elég, tudni kell azt is, hogy 24 skinnel egyedivé varázsolhatjuk az egységeinket, kapunk egy spéci előlapot, valamint a birtokunkba kerül az eredeti Company of Heroes és annak két kiegészítője, az Opposing Fronts és a Tales of Valor.

Company of Heroes 2: Red Star Edition

Company of Heroes 2 -- Megjelenés: 2013. június 25. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 11 GB