Company of Heroes: Opposing Fronts - nyílt lapokkal...A tavalyi év vége fele kaptunk egy meghatározó stratégiai játékot. Ez az alkotás a Company of Heroes címet viseli, megalkotója pedig a Relic Entertainment. A stuff rendre kapta a 90% feletti értékeléseket, az okokat pedig könnyen felsorolhatjuk: kitűnő játékmenet, fantasztikus történetvezetés, annál is jobb grafika és fizika. Az apróbb részletekre kár lenen kitérni, aki két percnél többet játszott eme csodával, az mindent ért.

Company of Heroes: Opposing Fronts - nyílt lapokkal...Nos, a kiegészítés már a nyakunkon van, hiszen idén ősszel érkezik a Company of Heroes: Opposing Fronts, mely mindenképpen "átnyújt majd nekünk pár levelet a kellemes meglepetések fájáról". Lesz itt kérem szépen feltuningolt motor - az Essence Engine kap majd egy kis DirectX 10-es kezdőlökést is -, továbbfejlesztett M.I. és környezeti hatások - az időjárás dinamikus változása, mely hatással van sok mindenre -, teljesen új küldetésekkel és látványosabb fizikával. Ha ez mind nem volna elég, akkor hab a tortán a két új hadjárat (Market Garden a németek oldaláról, valamint a Caen körüli küzdelem a britek szemszögéből), mely új egységeket és játékmódokat rejt majd magában.

Most pedig érkezzen az igazi felüdülés, hiszen a FilePlanet teljesen ingyen osztogat szét számtalan accountot majd a Company of Heroes: Opposing Fronts nyílt bétájához. Mindehhez csupán azt kell tennünk, hogy regisztrálunk az említett oldalon, hogy aztán megadjuk magunknak az esélyt egy (remélhetőleg) felhőtlen szórakozásra.