• Holnaptól havi egy epizóddal jelentkezik a Hitman
  • Páriszt Olaszország, Marokkó, Tájföld, az Egyesült Államok és végül Japán követi
  • Az egybecsomagolt, lemezes változat csak 2017 januárjában jelenik meg

Holnap jelenik meg a Hitman első epizódja, ami a bétában is szerepelt két gyakorló küldetésen kívül egy párizsi helyszínt tartalmaz. 47-esnek egy divatbemutatón kell likvidálnia célpontjait. Áprilisban aztán Olaszországba, egy Sapienza nevű kisvárosba ugorhatunk át, ahol egy vegyi fegyvereket gyártó tudóst, bizonyos Silvio Carusót kell lebeszélnünk az életről, ám ahhoz először be kell majd jutnunk a titkos laborjába.

Májusban érkezik a marrákesi bulit tartalmazó harmadik epizód. A marokkói város szöges ellentéte lesz a tengerpartokkal, templomokkal, pizzázókkal tarkított kisvárosnak. Ez lesz a sorozat eddigi legnagyobb pályája, ahol a dühödt tiltakozókkal és a helyi katonákkal gyűlhet meg a bajunk, miközben próbáljuk becserkészni a halálra jelölt svéd bankárt, aki egy konzulátuson barikádozta el magát. Egy piac és egy iskola is várható ezen a helyszínen.

Marokkóból eztán átruccanunk Tájföldre, onnan az Egyesült Államokba vezet az utunk, hogy aztán a fináléra Japánban kössünk ki. Tehát augusztusban összeáll egységes egésszé a Hitman, ami egyben a fullos csomag kiadását is jelenthetné.

Ám nem jelenti ezt, a Square Enix legújabb bejelentése szerint a teljes Hitman-élményt garantáló lemezes kiadás csak 2017 januárjában kerül a boltok polcaira. Addig tehát csupán digitálisan lesz elérhető a Hitman PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A legkisebb csomag a 15 dollárt (nagyjából 4500 forintot) kóstáló Intro Pack, amiben a gyakorló küldetéseket, a párizsi megbízást és Contracts játékmódot találjuk. 50 dollárba (kb. 14 400 forintba) kerül az Upgrade Pack, amivel minden jövőbeli bővítmény a miénk lehet. Illetve az epizódokat külön-külön is megvehetjük majd 10 dollárért (kb. 2900 forintért). A teljes játék, azaz a januárban érkező Hitman Full Experience 60 dollárba (nagyjából 17 ezer forintba) fog kerülni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!