Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon

Az egyre növekvő hazai esport közösség kiemelt támogatójaként a Lenovo Magyarország Lenovo Legion Honvéd Akadémián megszervezett CS:GO kupán a vállalat legújabb gaming gépeit, a Lenovo Legion Y530-as és az Y730-as modelleket mutatta be. A kiélezett párharcokból végül Kállai "Tishler" Mihály került ki győztesen, bezsebelve az abszolút első helyezést és az ezzel járó Lenovo Legion Y530-as laptopot.

A rendezvény apropóján mutatkoztak be a márka legújabb gamer laptopjai, a Lenovo Legion Y530-as és az Y730-as modellek, melyek letisztultabb dizájnt kaptak, vékonyabbak és könnyebbek is lettek.  A külső változások mellett a Legion új hűtőrendszert is kaptak, továbbá opcionálisan nyolcadik generációs Intel processzorral, akár 144 MHz-es frissítési frekvenciával vagy GTX1160maxQ videokártyával is elérhetőek.

A Honvéd Esport Akadémia a januári megnyitó óta lehetőséget nyújt az esport iránt érdeklődőknek a folyamatos gyakorlásra és a tudásuk professzionális szintre emelésére.

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy egy éven belül ez a második nagyszabású esemény, amelynek ez a nagyszerű, Magyarországon is egyedülálló intézmény ad otthont, hiszen az itteni munka jelentősen hozzájárul a hazai esport támogatásához és népszerűsítéséhez, amely vállalatunk számára is kiemelten fontos. A mostani esemény különlegessége, hogy nemcsak bemutatjuk a Legion Y530-as modellt, hanem a CS:GO bajnokság keretein belül lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy játék közben azonnal tesztelhessék is” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

honved-esport-bajnoksag.jpeg