Az Infinity Ward Twitteren jelentette be, hogy megérkezett a Call of Duty: Ghosts PC-s változatának több mint 400 MB-ot nyomó frissítése. A csapat majd csak a későbbiekben fogja pontosan ismertetni a változtatások listáját, de már vannak részleteink -- igaz, meg nem erősített forrásokból.

Az mkapex1 nevet használó játékos hozta nyilvánosságra azt, hogy a patch telepítését követően a játék gépigénye csökkent, mégpedig olyan formában, hogy most már megelégszik 4 GB memóriával is az eddig 6 GB helyett. Ezen felül a frissítés a privát meccsekben közvetítési lehetőségeket és eSport beállítási módokat hozott, valamint eltüntette az akadozási problémákat. (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy eddig is volt már módszer kiküszöbölni a RAM-problémát.)

Az MP1st stábja a SayYesToMesses nevű felhasználó nyomán megtudta, hogy az eSport beállítások segítségével többek között perkek, fegyverek és felszerelések jelenléte szabályozható, valamint bizonyos mértékig a játékszabályok is, már amelyik meccstípusban ez megengedett -- a Search & Destroy és a Blitz például fix szabályok szerint zajlik, de várhatóan egy mezei TDM már rugalmasabb.

Ami közvetítési lehetőségeket illeti -- szintén SayYesToMesses beszámolója szerint -- külső, belső és váll feletti nézetet kapunk, valamint néhány videórögzítési opciót.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a megjelenés után a Call of Duty Ghosts közvetítési móddal és eSport beállításokkal fog bővülni, ezt ugyanis november 13-én az MLG hivatalos Twitterén közölték, s noha akkor november 22-e, az ohiói bajnokság kezdete került szóba, mint eme lehetőségek megjelenése, ez a pár nap eltérés még simán belefér -- a gépigény csökkenés terén már remeg kissé a léc, így addig ne vegyünk erre mérget, ameddig hivatalos megerősítés nem érkezik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!