A NintendoLife számolt be arról az eddig meg nem erősített hírről, hogy a Rebellion kihagyta az online kooperációs játék lehetőségét a május 24-én Wii U-ra nagyon csendben megjelent Sniper Elite V2-ből, azaz nincsenek meg a Kill Tally, a Bombing Run és az Overwatch játékmódok, holott ezek szerepeltek a PC, Xbox 360 és PS3-as változatokban.

A dolog előtt mindenki értetlenül áll, hiszen a Wii U támogatja az online játékot, több nagyobb cím is rendelkezett e játékmóddal, mint például a Resident Evil: Relevations, amit szintén 24-én adtak ki erre a platformra és PC-re. A játékosok abban sem reménykedhetnek, hogy később letölthető tartalom formájában megkapják a co-opot, mert a Rebellion vezérigazgatója, Jason Kingsley már az év elején leszögezte, hogy ők bizony nem fogják támogatni a Sniper Elite V2 Wii U-s változatát, így DLC csomagokra sincs értelme számítani, pedig a többi platformon bőségesen el lett látva a játék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Sniper Elite V2 -- Megjelenés: 2012. május 04. (PC, Playstation 3, Xbox 360, Wii U) -- Gépigény: CPU: 1 magos / 3000 MHz, RAM: 2048 MB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 10 GB