• 2020-ra tolódott a The Delicious Last Course megjelenése
  • A Cuphead DLC új pályákat, ellenfeleket és játszható karaktert hoz majd

Viszonylag régóta tudjuk már, hogy készül a Cuphead DLC-je, a The Delicious Last Course, melyet eddig 2019-re vártunk, ez azonban most megváltozott, a Studio MDHR ugyanis bejelentette, hogy áttolták 2020-ra a megjelenést.

csuszik-a-cuphead-regota-vart-dlcje.jpg

A csúszás oka az, hogy a fejlesztők szeretnék tartani az eddig megszokott minőséget.

"Bár eredetileg 2019-es megjelenési dátumot jelentettünk be a The Delicious Last Course kiegészítő kapcsán, a legfőbb prioritás az, hogy ez az új kaland megfeleljen annak az aprólékos törődésnek és minőségnek, amire mindig is törekszünk. Teljesen biztosak szeretnénk lenni abban, hogy az új kaland helytáll majd a Cuphead világában, és tele lesz örömmel, meglepetéssel a játékosok számára. [...] Ez nem volt könnyű döntés, de magabiztosak vagyunk azt illetően, hogy az eredmény magasabb minőségű élmény lesz."

Az új pályákat, bossokat, fegyvereket és egy új játszható karaktert (Ms. Chalice) tartalmazó The Delicious Last Course PC-re és Xbox One-ra készül - az áprilisban megjelent Switch-verzióhoz tehát elvileg nem fog megjelenni, legalábbis jelen állás szerint. A bejelentés mellé egy új teaser videót is kaptunk a DLC-ről.