• Megérkezett az Embracer Group üzleti jelentése
  • Későbbre tolták az új Saints Row-játék megjelenését
  • A következő üzleti évben (2021. április - 2022. március) érkezik

Valódi bejelentés ugyan még nem volt, annyit azonban már tudunk egy ideje, hogy a Volition nagyban dolgozik a Saints Row következő felvonásán. Sőt, már arról is szóltak hírek, hogy az idei évben sor kerül a leleplezésre is, könnyen lehet azonban, hogy erre tovább kell várnunk, eltolták ugyanis a megjelenést - derül ki a THQ Nordic anyacége, az Embracer Group üzleti jelentéséből.

csuszik-az-uj-saints-row-megjelenese-a-biomutant-viszont-mar-nincs-messze.jpg

Az új Saints Row eredetileg a mostani üzleti évben jelent volna meg, végül azonban - egy másik titokzatos játékkal együtt - áttolták a következő üzleti évre, vagyis valamikor 2021 áprilisa és 2022 márciusa között számíthatunk rá. Ami viszont jó hír, hogy a Biomutant nem csúszik tovább, és legkésőbb jövő márciusig meg fog jelenni. A jövőre vonatkozóan pedig évente legalább egy AAA-címmel készül a kiadó - ilyen szempontból ez a mostani esztendő meglehetősen üres volt, hiszen legutóbbi nagy durranásuk, a Metro Exodus még az előző üzleti évben jelent meg.

Ezzel együtt a pénzügyi mutatók erősek, az Embracer Group ugyanis 543 millió dollár bevétellel és 107 millió dollár nyereséggel zárta a vizsgált időszakot, ami 3, illetve 35 százalékos javulást jelent az egy évvel korábbihoz képest.