Azt már tudjuk, hogy a készítők alfaváltozatnak sem neveznék az E3 2018-on zárt ajtók mögött bemutatott Cyberpunk 2077 demót, de a játék egyik alkotója, az IGN-nel szót váltó Mike Pondsmith szerint a töredékét sem mutatták be mindannak, ami benne lesz majd a programban.

„Rengeteg dolog van, amit meg akarunk csinálni, de ehhez idő kell. Remélem, hogy a rajongók megadják ezt nekünk türelemmel. […] Ha olyasmit csinálsz, amit előtted még senki – vagy legalábbis nem úgy, ahogy te –, akkor ahhoz hely kell, idő és magánszféra, hogy át tudd gondolni. Ha túl sok szakács van egy konyhán, abból semmi jó nem sül ki.”

Pondsmith emellett még megjegyezte, hogy bár sokan csalódtak, amiért a Cyberpunk 2077-et csak zárt ajtók mögött mutatták meg, szerinte okos húzás volt „elrejteni” a világ elől a játékmenetet. Ebben azért van valami, így egyrészt maradt még mire várni (bőséggel), másrészt, mivel az elmondottak alapján a játék még tényleg csak pre-alfa változatban van, talán nincs is értelme. Pláne olyan világban, ahol lassan azt is felhánytorgatják az emberek egy fejlesztőknek, ha egy szög nem ugyanott van a kész játékban, mint ahol az E3 demóban volt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!