• Lehet, hogy már next-gen játék lesz a Cyberpunk 2077
  • Esélyes, hogy kint lesz az E3 2018-on
  • Valószínűleg lesz benne többjátékos mód

A Cyberpunk 2077 a CD Projekt Red legambiciózusabb játéka, konkértan franchise-t akarnak építeni belőle, ráadásul egy új stúdiót is nyitottak, hogy az besegítsen a fejlesztésbe. De nagyon úgy tűnik, hogy mindezeken túl még egyike lesz az első next-gen játékoknak.

A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński a stúdió üzleti konferenciáján szerette volna elkerülni a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos megnyilvánulásokat, de a kérdésekre végül mégis válaszolt, igaz, olyan „se megerősíteni, se tagadni nem lehet” formában.

Így derült ki, hogy a cégnek vannak tervei az E3-ra – ami nem meglepő, hisz tudjuk, hogy kint lesznek, ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy a Cyberpunkot is megmutatják az expón. Ezen kívül kérdezték, hogy next-gen játék lesz-e a program, amire érdekes választ adott az elnök úr: „a következő generáció még nincs bejelentve, így csak spekulálhatunk. Technológiai szempontból a Cyberpunk igen fejlett, készen áll arra, hogy együttműködjön a jövő generációjával.”

Kiciński emellett elmondta, hogy a játék hasonlítani fog a Witcher 3-ra, vagyis erős egyszemélyes kampánnyal fog bírni, de nem lesz se mikrotranzakció, se semmiféle hasonló húzás. Ugyanakkor újabb jelét kaptuk annak, hogy többjátékos mód lesz. „Említettük a múltban, hogy a jövőbeni projektjeinkbe intergrálnánk online elemeket” – mondta.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!