• Bluckbuster franchise-t szeretnének a Cyberpunk 2077 köré felhúzni
  • Egy új Witcher 3-ként jellemzik, ami felnőtteknek fog szólni
  • Steamen és GoG-n fog megjelenni
  • A CD Projekt RED kint lesz az E3-on

Sokan várják a Cyberpunk 2077-et, ami úgy tűnik, a CD Projekt RED kezében egyre nagyobbra és nagyobbra nő. Eddig is tudtuk, hogy a program ambiciózusabb, mint a The Witcher 3: Wild Hunt volt, de Adam Kicinski vezérigazgató szerint ennél is többről van szó: a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban az üzleti terveik is ambiciózusak.

„Egy új, futurisztikus univerzumon dolgozunk. Hiszünk abban, hogy tetszeni fog a játékosoknak, és nem csak az RPG rajongóknak. De ez egy igazi RPG lesz, mint a Witcher vagy a Witcher 3, és felnőtt közönségnek fog szólni. Kézzel készített, részletes, értelemszerűen nyílt világú és nyitott végű játékmenetet kap” – mondta egy szemináriumon.

Kicinski szerint az üzleti céljuk az, hogy az általuk új Witcher 3-nak tartott Cyberpunk 2077 köré egy „blockbuster franchise-t” húzzanak fel, ami nyilván a játék mellett könyveket, képregényeket és figurákat, meg még ki tudja, hogy mit jelent.  Emellett a prezentációból az is kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 nem csak GoG-n, de Steamen is megjelenik majd.