• Két veterán dolgozik a Cyberpunk 2077 zenéjén
  • Korábban is működtek már együtt

A Cyberpunk 2077 körül több a pletyka, mint a kézzel fogható információ, gyakran már magunk sem tudjuk eldönteni, melyiknek adjunk hitelt és melyiknek ne, és ebben a fejlesztő sem sokat segít. Persze egy Witcher 3 után nem csoda, hogy sokakat igencsak foglalkoztat a CD Projekt Red készülőfélben levő szerepjátéka, ezzel pedig együtt jár a kitalációk és féligazságok terjedése is. Ebben a tengerben egy üdítő csepp bármi biztos pont, és most úgy tűnik, a horogra akadt egy, még ha nem is nagy horderejű információ.

Bryan 'Brain' Kei Mantia és Melissa Reese neve nem ismeretlen az iparban: azon kívül, hogy több szál is köti őket a Guns'n'Roses rockbandához, jó pár játék muzsikáját is ők szerezték. Mantia és Reese nem először dolgoznak együtt, már a Twisted Metal, Infamous és Infamous: Second Son hanganyagának elkészültekor is volt szerencséjük egymáshoz. Most már szinte hivatalosnak is tekinthető, hogy a sorba beáll a CD Projekt Red játéka is, ugyanis mindkettejük IMDB profilján feltűnt a Cyberpunk 2077.

Mantia korábban már egy interjúban is megerősítette, hogy valóban dolgozik a játék zenéjén, amiből idéznénk is egy keveset - “Ez a projekt komoly kihívásokat rejt, mert a fejlesztők olyan zenét akarnak, amit még senki sem hallott, ha van ennek értelme... olyat keresnek, amilyet 2077-ben hallgatnánk. Tetszik az elképzelés, mert szeretem a 'fehér zajt', és úgy gondolom valami ilyesmi lesz a zene 60 év múlva, gyakorlatilag az emberi hallás teljes frekvenciatartományát kihasználja majd. Akárhogyan is, nagyon csípen a kísérletezést a projekten!”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!