• A Cyberpunk 2077 is kap majd kiegészítőket
  • Ezek olyan méretesek lesznek, mint a Witcher 3 kiegészítői
  • De ezek miatt nem tartanak vissza semmit az alapjátéktól

A CD Projekt RED-ben az a jó, hogy a pénzünkért nem egy rövid, tartalmatlan játékot adnak oda, és utána azt még nem restek bővíteni néhány ingyenes aprósággal. Persze ők sem tartják távol magukat a fizetős matériától, de amikor ők adnak ki egy ilyen DLC-t, akkor azt szintén megéri megvenni.

Hiszen a The Witcher 3: Wild Hunthoz kiadott két kiegészítő, a Hearts of Stone és Blood and Wine önmagukban is többet kínáltak, mint néhány AAA-kategóriás teljes játék három része együtt véve. Különösen a Blood and Wine, ami akár önálló játékként is megjelenhetett volna. Én személy szerint több időt ütöttem el azzal, mint a Mass Effect: Andromedával, pedig mindkettőt kimaxoltam.

Alvin Liu UI koordinátor a Prima Gamesnek adott interjújában a fent említett két Witcher-kiegészítőhöz hasonló DLC-ket ígért a Cyberpunk 2077-hez. Elmondása szerint szeretnék, ha a játékosok több időt tölthetnének el a játék világában azután is, hogy befejezték, ugyanakkor csak a kiegészítők kedvéért nem tartanak vissza semmilyen történetet vagy karaktert. A Cyberpunk 2077, akárcsak a Wild Hunt, önmagában is kerek, egész játék lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!