Míg a Dark Souls 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as verziójának megjelenési dátumát már tavaly júniusban világgá kürtölte a Namco Bandai, addig a PC-s változat premierjéről hallgatnak, mint az a bizonyos a gazban. Találgatások viszont bőven vannak, momentán a harmadik lehetséges megjelenési dátumnál tartunk.

A múlt hónap elején először az Amazon rukkolt elő egy lehetséges premierrel, május 31-gyel, de mint kiderült, ez csak afféle helykitöltés volt. Aztán a múlt héten a GameKeyNow rántott elő a kalapjából egy dátumot, ők optimistán május 20-ra jósolták a Dark Souls 2 megjelenését. Ezen a hétvégén pedig a Silencio ugrott elő egy megjelenési nappal, bár az elődökkel ellentétben nekik sokkal meggyőzőbb bizonyítékaik van: a lenti kép, amelyen jól látható egy dátum, április 25 (milyen jó ez, mi is közeledünk a dátumhoz, meg az is hozzánk), s mivel a gyűjtői kiadás csecsebecséi mellett felfedezhető a PC-logó, kezdhetünk bizakodni -- persze csak óvatosan.

A rajongók hamar-gyorsan rákérdeztek a Namco Twitter-csatornáján a kép hitelességére, de az illetékesek -- minő meglepetés -- csak annyit mondtak: „egyelőre nincs dátum, amit bejelenthetnénk, de hamarosan több információval szolgálunk.” Ennyire azért nem kellene odafigyelniük ránk, PC-sekre…

dark-souls-2-premiar-rumor.jpg