Van még egy kis idő A kaszkadőr című, romantikától sem mentes akció-vígjáték bemutatásáig, de már sokan azon törik a fejüket, lesz-e folytatása – és ha igen, mennyi. A kaszkadőrben ugyanis minden megvan ahhoz, hogy izmos franchise legyen belőle. Napjaink két nagy sztárja, Emily Blunt és Ryan Gosling a főszereplői – akik neve ott van a tavalyi szezon két legnagyobb sikere, az Oppenheimer és a Barbie stáblistájának elején. Egymást érik a filmben a nagyszabású akciók, mert a rendező, David Leitch ráadásul szentül megfogadta, hogy a produkció tisztelgés lesz a klasszikus Hollywood mozimágiája, különösen a kaszkadőrök munkája előtt, ezért még a szokásosnál is lenyűgözőbb látványra lehet számítani. Emily Blunt már elmondta a Total Filmnek, hogy szívesen játszaná még jó párszor Jody Moreno, A kaszkadőr hősnője szerepét, de természetesen a közönségtől függ, akar-e következő részeket.

David Leitchnek viszont egészen határozott elképzelése van arról, milyen lehetne A kaszkadőr jövője. „Ezekkel a karakterekkel és ezzel a stábbal tényleg szívesen csinálnék még pár filmet, méghozzá a Halálos fegyver mintájára" – mondja a rendező-producer. "Négy rész készült belőle, és ennyivel én is teljesen meg lennék elégedve.”

Gosling egyébként szimbolikus párhuzamot lát a Barbenheimer-jelenség – ez arra az időszakra utal, amikor a közönség 2023 forró nyarán a Barbie és az Oppenheimer lázában égett – és a 2024. május 2-án érkező A kaszkadőr között. „Tavaly nyáron úgy adódott, hogy A kaszkadőr egyik tesztvetítését tartottuk Los Angelesben. Két mozival odébb a Barbie ment éppen, a másik irányban egy saroknyira meg az Oppenheimer, és mi ott voltunk középen. Vagyis bekerültünk a Barbenheimer-univerzumba. Ez persze véletlen volt, de tudjuk, hogy nincsenek véletlenek.”