A független belga stúdió is beszállt tehát a Halloween ünneplésébe, így rendkívüli akciót hirdetett: a Graveyard, a Path és a Fatale egy csomagban megvásárolható, ráadásul annyiért, amennyit megengedhetsz magadnak! A Day of the Dead névre keresztelt pakk összértéke 22 dollár lenne, ám most akár három dollárért is elviheted őket; ez a minimum ár, de ez a tranzakció költségét fedezi, így aki segíteni akar, inkább öt dollár körül húzza meg a határt... Aki viszont jól áll anyagilag, az 50 dollárt is kicsöngethet – ekkor speciális meglepetésben részesül, bár ennek mibenlétét nem árulták el nekünk.

A Path nyilván sokak számára ismerős, ajánlom tesztünket a bővebb megismerésre. A Graveyard egészen egyedülálló projekt, egy öreg nénit kell elkísérni a temetőlátogatásra, amely akár utolsó útja is lehet. A Fatale Salomé jól ismert, bibliai történetét dolgozza fel; bevallom, ez a játék nekem nem jött be, de kétségtelenül megvan benne az a hangulat, amelyet megszokhattunk a belga alkotópárostól – egy-két dollárt mindenképp megér.

A Tale of Tales a befolyt pénzösszeget új, régóta dédelgetett projektjük, a Csipkerózsika történetén alapuló The Book of 8 munkálataira fordítja, így a vásárlók közvetlenül támogatják ennek elkészültét, fejlesztését. Az akció november 2-ig tart.