• Day of the Tentacle Remastered megjelenés
  • 2016. március 22.
  • PC, PS4, PS Vita
  • Felújított grafika, fejlesztői kommentár, koncepciórajzok
  • A csomag része az eredeti Maniac Mansion

Egy játékipari klasszikus és egyben a kalandjátékok egyik közkedvelt címe potom két hét múlva a boltokba kerül felújított változatban. A LucasArts berkeiben készült, és eredetileg 1993-ban megjelent Day of the Tentacle-ről van szó, amit úgymond házon belül pofoztak ki, a Remastered verziót ugyanis a Double Fine Productions készítette el, ahol ugyebár Tim Schafer dolgozik, aki annak idején Dave Grossman, Ron Gilbert illetve Gary Winnick társaságában írta és tervezte az időutazós kalandjátékot.

Most megtudtuk, hogy a Day of the Tentacle Remastered március 22-én fog megjelenni.

A felfrissített grafika mellett az újrakiadás koncepciórajzokat és fejlesztői kommentárt tartalmaz, valamint teljes egészében végigjátszható az eredeti formájában megtartott Maniac Mansion, ami a Day of the Tentacle előzménye. Magyarul egy komplett csomagot kapunk.

A Day of the Tentacle Remastered a GOG-on már előrendelhető, méghozzá 10%-os kedvezmény mellett, így az ára 13,49 euró. A játék PS4-re és PS Vitára is előrendelhető Cross-Buy címként, szintén 10%-os kedvezménnyel. Előrendelő extraként háttérképeket kapunk.