A Team Ninja és a Koei Tecmo a Dead or Alive 6 első játszható buildjét már bemutatta az Evolution Championship Series (Evo) 2018 címet viselő rendezvényen, és itt mutatkozott egy teljesen új és egy visszatérő karakter. Az előbbinek a beceneve "Az utcák koronázatlan hőse", a keresztségben pedig a Diego nevet kapta. Vad, durva harcmodorral száll szembe ellenfeleivel. Hátteréről annyit lehet tudni, hogy New York sikátoraiban verekedett, hogy segítse édesanyját.

dead-or-alive-6-diego-banner-small.jpg

Rig a Dead or Alive 5-ből tér vissza, hogy megküzdjön Diegoval, akiről más sokat halott. Az egykor fúrótornyon dolgozó munkás harci stílusa sokat finomodott az elmúlt évek során, sokkal akrobatikusabb mozdulatokkal akaszt bajszot ellenfeleivel. 

A Koei Tecmo ígérete szerint a Dead or Alive 6 már 2019 elején boltokba kerül. Addig is nézzétek meg Diego és Rig egyik összecsapását, ami több, mint öt perces. A brutalitás érződik az anyagon, a Team Ninja játéka a igazi, nagybetűs élményt fog kínálni azoknak, akik kedvelik a verekedős játékokat.