Dead Rising 2 Case West DLCA sikeres (eddig több mint félmillió példányban elkelt), a prológust elmesélő Case Zero után a franchise atjya, Inafune Kejdzsi szavaival érkezik az epilógus, azaz a Case West, melynek címében benne van a lényeg: visszatér az első rész főhőse, Frank West.

Dead Rising 2 Case West DLCA közvetlenül a Dead Rising 2 befejezése után játszódó sztoriban a fotóriporter Fortune Citybe érkezik, hogy bizonyítékot találjon arra, a Phenotrans tehető felelőssé a a zombiinvázióért. Nyomozásában segítője is lesz – nem nehéz kitalálni, hogy Chuck Green a szóban forgó személy, így kellemes kooperatív játékra számíthatunk, no és újfajta kombófegyverekre, mint amilyen a takarítók kedvence, a „Zap & Shine”, vagy a félelmetes „Reaper”. Persze friss ellenségek és még több megmenthető túlélő is vár ránk, Frank pedig, akárcsak az első részben, most is bőszen kattogtatja majd a fényképezőgépet, hogy begyűjtse az említett bizonyítékokat -- nemcsak Fortune Cityből, de szerte az Államokból. Felbukkan majd néhány további szereplő is a szériából, aki pedig inkább magányos farkasként venné fel a harcot az élőholtakkal, az is megtalálja a számítását, mivel ilyenkor csak Chuck lesz irányítható, Franket az MI irányítja – ebben a játékmódban fotósunk halhatatlan lesz.

A Dead Rising 2: Case West decemberben jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra. (A magyar LIVE rendszeréről valószínűleg nem lesz letölthető, lévén az előzmény sem érhető el itt.)