• Rengeteg kritikát kapott a Deadly Premonition 2 a borzasztó framerate miatt
  • Egyelőre nem biztos, hogy érkezik patch a játékhoz

Hivatalosan ugyan csak pénteken jelenik meg, tegnap azonban már befutottak az első Deadly Premonition 2: Blessing in Disguise tesztek (köztük a miénk is), és hát azt mondhatjuk, hogy az alcím igencsak találóra sikeredett, 2010-es kultjáték Switch-exkluzív folytatásának jó dolgait ugyanis elég szépen elrejtették egy álruha mögé.

Ez az álruha jelen esetben technikai gondokat jelent, a framerate ugyanis egészen katasztrofális sajnos – pedig nem egy olyan játékról beszélünk, ami egyébként grafikailag bármennyire is magas színvonalat képviselne. Íme egy kis ízelítő:

Kár tehát szépíteni, a játék szörnyen rosszul fut, de ami még ennél is rosszabb hír, hogy lehet, ilyen is marad örökre. Jim Sterling legalábbis a PR-részlegtől olyan választ kapott, hogy egyelőre nincs tervben patch a játékhoz. A játék szülőatyja, Szuehiro Hidetaka, ismertebb nevén SWERY ezt annyiban árnyalta egy élő streamben, hogy meg kell győznie a producereket ahhoz, hogy elkészülhessen a patch, de rajta van az ügyön. Bízunk benne, hogy sikerül neki, hiszen elfogadhatóbb teljesítmény mellett a Deadly Premonition 2 pozitívumai is jobban felszínre kerülhetnének.