Mivel a BattleForge teljes játékunk igen népszerűnek bizonyult, úgy gondoltuk, hogy kedvezünk azoknak, akik még most is ezzel a programmal töltik az idejüket, és BattleForge kódokat bocsátunk játékba, bárki megnyerheti őket. A játék menete ezúttal igen sajátos lesz, hiszen azok vehetnek részt benne, akik követnek minket a Twitter folyamunkon. Ha még nincs Twitter accountod, akkor nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a Twitter oldalon, majd követni a PC Guru magazint.

A játék menete a következő:

December 6. és 24. között teljesen véletlenszerű időpontokban BattleForge kódokat fogunk letwittelni, és ezeket a kódokat az nyeri meg, aki a legszemfülesebb és leghamarabb írja be őket a játékba. Hetente legalább 3-4 kódot fogunk kiszórni köztetek, de azoknak sem kell aggódni, akik nem lógnak egész nap a Twitter előtt, ugyanis minden héten kisorsolunk két kódot azok között, akik regisztráltak és követik a PC Guru twitter folyamát.

Apró jó tanács a frissen regisztrált twitter felhasználóknak: ne a webes felületen kövessétek a PC Gurut, hanem töltsetek le külön programot, amely automatikusan és azonnal megjelenít minden egyes twittet, ami azoktól jön, akiket követtek. A mi ajánlatunk: Tweetdeck vagy Twihrl.

Kövess minket a Twitteren, légy résen, és nyerj akár minden héten!