GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2010December 2-án, csütörtökön érkezik az újságosokhoz a PC Guru idei utolsó száma, amelynek borítóján az L. A. Noire egyik gyönyörű szereplője látható abból az apropóból, hogy az elsők között volt lehetőségünk szemügyre venni a Rockstar következő nagy dobását, ami a cég korábbi játékaihoz hasonlóan ismét zseniálisnak ígérkezik -- és a titkos információink szerint jön PC-re is! Az L.A. Noire-ról most 4 oldalon olvashatjátok el a legérdekesebb és legizgalmasabb információkat. A rockstaros gyöngyszem mellett kipróbáltuk még a The Sims legújabb darabját, a Medievalt, illetve lehetőségünk volt beülni az NFS tavasszal érkező következő részének a volánja mögé, így meg is osztjuk veletek a tapasztalatainkat a Shift 2: Unleashed-ről. Ha pedig már itt az év vége, akkor összeállítottuk a 2010-es Best Of listánkat is, ahol huszonhárom kategóriában osztottuk ki a legjobbaknak járó címeket.

A tesztrovatunkat sem apróztuk el, hiszen húsz ismertető között csemegézhettek, közel negyven oldalon. Többek között górcső alá került a Call of Duty: Black Ops, az Assassin's Creed: Brotherhood, a Tron: Evolution, a Shank, a Deathspank, a The Force Unleashed második része, de itt van még az Epic Mickey, a Vanquish, a legújabb James Bond program és megnéztük az első Kinect játékokat, továbbá csemegéztünk a legújabb PlayStation Move programok közül is.

Assassin's Creed: Brotherhood JátékképekCall of Duty: Black Ops JátékképekStar Wars: The Force Unleashed II  Játékképek

Guru Extra rovatunkban nem csak 2010 legjobb játékai kaptak helyet, de utánanéztünk a valaha készült tíz legsikeresebb magyar fejlesztésnek, sőt összeszedtük az idei év legjobb gyűjtői kiadásait egy Top 10-es listába rendezve, és teszteltük a végleges Kinectet is. A hardverrovatban a 2011-ben várható trendeket vettük szemügyre és olvashattok teszteket a középkategóriás VGA-król is.

A DVD mellékleten a magyarul és angolul is telepíthető Brothers is Arms: Road to Hill 30 várja a játékosokat, továbbá hat videoteszt (Fable III, CoD: Black Ops, Fallout: New Vegas, James Bond 007: Blood Stone, Front Mission Evolved, Vanquish) és a teljes 2010-es PC Guru évfolyam PDF-formátumban. Jó olvasást, jó szórakozást mindenkinek!