A Descent: Underground mellett egy másik repülős akciójáték is szeretné meglátni a napvilágot, a testvérnek tekinthető Overload azonban nem áll túl fényesen. A Revival Productions a saját Descentjének elkészítésére a Kickstarteren gyűjti a pénzt, de közeledve a kampány lezárásához, nem úgy tűnik, hogy sikerrel fognak járni: még három nap van hátra, a kért 300 ezer dollárból pedig csak 179 ezer gyűlt össze.

Valamit tenni kell, ez nem vitás, a Revival Productions pedig azt találta ki, hogy ha a videók és a bemutatószöveg nem elég meggyőző, akkor lehetőséget adnak arra, hogy a potenciális támogatók kipróbálják a játékot! Más szóval, kiadtak egy demót!

A próbaverzió innen tölthető le (32 bites, 64 bites), de fontos tudni, hogy gyorsan rakták össze, és mivel maga a játék is még erősen fejlesztés alatt áll, hibákra és összeomlásokra lehet számítani, tehát nem tökéletes élményt nyújt, de egy betekintést mindenképpen ad abba, nagyjából milyen lesz az Overload -- már, ha elkészül. Támogatni itt lehet a projektet.

overload-demo.png