Örültünk, amikor PC-re is bejelentették a Destiny 2-t, de úgy tűnik, nekünk még várnunk kell rá egy darabig. Mármint tovább, mint a konzolos játékosoknak, merthogy a játék PS4-re és Xbox One-ra megérkezik szeptember 8-án, de a korábbi hiedelmeinkkel ellentétben a Vicarious Visions által készített PC-s változat nem ezen a napon jön. Erről Luke Smith, a Destiny 2 direktora számolt be.

„Még nem dőlt el a PC-s dátum, de a Bungie totál elkötelezett amellett, hogy olyan jó PC-s változatot készítsünk, amilyet csak lehet. Partnerünk a Blizzard és a Battle.net miatt biztosak akarunk lenni abban, hogy ez a verzió elég ideig van a sütőben ahhoz, hogy finom kenyeret kapjunk.”

Felmerült, hogy ebben az esetben mi a helyzet a bétázás lehetőségével, de a Bungie megnyugtatott minket afelől, hogy mindenkinek lesz lehetősége kipróbálni a Destiny 2-t a megjelenése előtt, és ugyanígy az előrendelői bónuszok is elérhetőek lesznek PC-n. És hogy mégis mennyit fog késni a PC-s változat? Azt még nem tudni, de a Bungie ígérete szerint néhány hét múlva megkapjuk a megjelenés dátumát erre a platformra is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!