Japánban az első héten valamivel több, mint 50000 Destiny 2 fogyott el, ezzel megszerezve az első helyet. Ugyanakkor ez még mindig nem lett elég a dicsőséghez, az NPG és Wall Street-i adatelemzők szerint a Bungie játékának fizikai kiadásából 50%-al kevesebb fogyott, mint a 2014-es Destinyből. Az Activision nem tett közzé eladási számokat, habár megjelentetett egy közleményt, ami szerint digitális eladásokban és körülrajongásban az új rész jóval túlszárnyalta az eredetit. 

"A Destiny 2 kezdőhónapja a számadatok szerint jóval rosszabb volt, mint az eredeti felvonásé." -- írta Michael Olson a CNBC szerint. "Hasonló adatokat kaptunk az Egyesült Királyságból is, ahol az éves adatok összehasonlítása azt mutatja, hogy a fizikai eladások 58%-ot estek."

Az Activision részvényei ezévben szárnyalnak, de ez a hír egy picit megrengette a papírok értékét, amik több, mint 2,5%-ot estek. Azonban ez nem fogja megroppantani a világ egyik legnagyobb kiadóját, az idei Call of Duty pedig az előrejelzések szerint jobban fog teljesíteni, mint az Infinite Warfare.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!