Az Activison nem spórol a nagy szavakkal, ha a Destinyről van szó. Állításuk szerint ez „volt a történelem legnagyobb franchise-startja”, de az Államokban is csak kilenc másik játék van, aminek indulása a Destinyhez mérhető. Persze van okuk az elbizakodottságra, hiszen a program immár 9,5 millió regisztrált taggal bír.

Az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg persze figyelmeztetett, hogy ez nem azt jelenti, hogy ennyi példányt értékesítettek a játékból. „Van kapcsolat az eladásokkal, de nem egyezik a két érték, mivel vannak emberek, akik több profilt is létrehoztak” – mondta. Emellett kiderült, hogy a december 9-én érkező The Dark Below DLC utolsó simításai mellett a Bungie már megkezdte a munkálatokat a Destiny folytatásán.

A pénzügyi jelentésből továbbá kiderült, hogy igen jó az előérzetük a Call of Duty: Advanced Warfare-rel kapcsolatban, nagyon sokat várnak a karácsonyi szezontól. A Hearthstone: Heroes of Warcraft immár 20 millió regisztrált felhasználóval bír, míg a World of Warcraft 7,4 millió kalandort tart számon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!