Az egyébként is kiváló, 2011 augusztusában megjelent Deus Ex: Human Revolution feljavított változatáról először márciusban hallottunk -- akkor még a Nintendo Wii U konzolra készült speciális verzióként. Aztán júniusban, az E3-on meglepett minket a Square Enix azzal, hogy a Director's Cut névre keresztelt anyag PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik. 

Augusztusban azt is közölték, hogy a cucc nem lesz drága -- ma pedig nemcsak ez nyert igazolást, hanem az is, hogy a kiadó egy igazán méltányolandó gesztust tett a rajongók felé (még ha korábban volt is ilyesmire példa, sőt, de akkor is...). Egy szó mint száz, az árak és ez a bizonyos ajánlat a következőképpen néz ki:

  • Akinek nincs még meg a Deus Ex: Human Revolution, annak 19,99 eurót (12,99 font / 19,99 dollár) kell fizetnie a Director's Cut verzióért.
  • Akinek megvan a játék, de a szintén kiváló Missing Link DLC nincs, annak 7,99 euróba kerül a pakk (6,99 font, 9,99 dollár).
  • Akinek pedig mind az alapjáték, mint az említett sztori-DLC a birtokában van, mindössze 3,99 euróért (3,49 font / 4,99 dollár) megveheti a plusz tartalmat.

Ahogy korábbi híreinkben írtuk, a Director's Cut felújított / javított grafikát és mesterséges intelligenciát hoz magával, valamint némi finomítást a sokat kritizált boss-harcokon, tartalmazza az eddig megjelent DLC-ket (a Missing Link mellett a Tactical Enhancement és Explosive Mission pakkot is), angol nyelvű audiokommentárt és az „Így készült...” videót -- no és a New Game + módot, amelynek hála a végigjátszás után ismét belevághatunk a kalandokba a már hősünkbe ültetett implantátumokkal együtt, ami különösen jó mókának ígérkezik.

A Deus Ex: Human Revolution Director's Cut Európában október 25-én jelenik meg PC-re, kizárólag digitális formában, a steames verzió „mellékleteként” (de mivel a dobozos verziót is a Valve rendszerén kell/kellett regisztrálni, ez különösebb problémát nem jelent).

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!