• Friss Deus Ex Mankind Divided trailer
  • A játékból lesz két digitális és két lemezes verzió
  • Season Pass is megvásárolható lesz
  • A Season Pass tartalma még nem ismert

Annak ellenére, hogy még viszonylag messze vagyunk az augusztusban esedékes Deus Ex: Mankind Divided megjelenésétől, ez nem állította meg a kiadót abban, hogy egy olyan trailerrel kedveskedjen nekünk, amiben minden fontosabb tudnivalót közölnek velünk a játékról, annak történetéről és hősünk képességeiről.

Ez persze még nem minden, azt is megtudtuk, hogy különböző kiadásokban lesz megvásárolható a program. A letöltések híveit várja a Digital Standard Edition (69,99 euró - PS4, Xbox One / 49.99 euró - PC), amiben a alapjáték mellett egy extra misszió, illetve fegyverek, tárgyak, skinek és fejlesztések lapulnak, míg a másik lehetőség a Digital Deluxe Edition (99,99 euró - PS4, Xbox One / 79.98 euró - PC) , ami a Standard Edition tartalmait megfejeli a Season Passszel is, bár azt még nem tudjuk, hogy a Szezonbérlet mit tartalmaz.

Akik a kézzelfogható kópiákra esküsznek, azoknak ott a Day One Edition (69,99 euró - PS4, Xbox One / 49.99 euró - PC), ami tartalomban megegyezik a Digital Standard Editionnel, plusz még jár a Digital OST Sampler, illetve digitális formában egy mini művészeti album, egy regény és egy képregény.

A Deus Ex Mankind Divided csúcsváltozatát a Collector's Edition (129,99 euró - PS4, Xbox One / 119.99 euró - PC) képviseli, a pénzünkért pedig mindent megkapunk, amit a Day One Edition kínálni tud, de azon túlmutatóan egy 22,8 cm magas Adam Jensen szobrocskát, egy 48 oldalas művészeti albumot és egy fémdobozt is kapunk. Mindez pedig egy díszes prizmadobozban érkezik.

deus-ex-collectros-edition.jpg