A Bizzardnál elkezdték kiküldeni a nagyon-nagyon zárt bétateszt meghívókat a Diablo 3 tavasszal érkező kiegészítőjéhez, a Reaper of Soulshoz, amiről egyébként a következő PC Guruban mi is beszámolunk majd. A dolog érdekessége az, hogy a szerencsés tesztelőket ezúttal nem köti semmilyen szerződés ahhoz, hogy titokban Diablózzanak, így hát bármilyen információt, videót, anyagot megoszthatnak az interneten, amikbe mi is belepillanthatunk, ha úgy adódik kedvünk.

Megnézhetjük, milyen az új karakterosztály, a Crusader, bepillanthatunk az 5. felvonásba, ami Westmarch városát és a Pandemonium erődöt jelenti. Megtudhatjuk, milyen feladatokra jó az új Mystic nevű karakter, valamint megismerhetjük az új képességeket és rúnákat is. 

Természetesen mindez rengeteg spoilert jelent, szóval csak azok kattintsanak a lenti linkre, akik nagyon kíváncsiak. Egyébként a kiegészítőcsomag rengeteg nagyobb újdonságot hoz majd magával, amelyek közt a legérdekesebb az, hogy megjelenésével egy időben megszűnik a Diablo 3 aukciósház funkciója is, aminek mi különösen örülünk.

Diablo 3: Reaper of Souls streamek erre!