A Blizzard bejelentette, hogy a Diablo 3: Reaper of Souls kiegészítő 2014. március 25-én jelenik meg PC-re és Macre -- a konzolos változatok dátuma később várható. Az expanzió alapkiadása 39,99 dollárba / euróba kerül, a Battle.net-en át megvásárolható Digital Deluxe csomag pedig 59,99 dollárt / eurót kóstál. Utóbbi exkluzív transmogrification recepteket, egy Spectral Hound jószágot, három extra karakterhelyet, illetve egy World of Warcraftban beváltható Treasure Goblin petet, és végül különleges Battle.net-témákat foglal magába.

Diablo 3: Reaper of Souls megjelenés

A játék már most elővásárolható a Battle.net-en, de természetesen lesznek dobozos kiadások is, többek között egy gyűjtői díszdoboz, ami a Digital Deluxe összes ajándékát magába foglalja majd. Lesz benne malthaeles egérpad, keményfedeles művészi album, és persze werkfilm-összeállítás, Blu-rayen és DVD-n egyaránt. A pontos, európai bolti dátum, illetve a dobozos Diablo 3: Reaper of Souls itthoni ára még nem ismert (az USA-ban 60 dollár lesz a klasszikus doboz, és 80 dollár a Collector's Edition -- hasonló euró árfolyamra számíthatunk itthon is), de a 40 dolláros / eurós kiegészítő kifejezetten baráti árúnak minősül, ismerve a Blizzard és az Activision túlárazási szokásait.

Jó hír viszont, hogy a Diablo 3: Reaper of Souls nálunk is választható lesz PC Guru előfizetés mellé, amit nem csak azért lesz érdemes választanotok, mert nagyon jó áron juthattok majd hozzá, hanem azért is, mert egy rendkívül jó magazint is kaptok majd mellé.