Ha szeretnéd a megjelenés előtt kipróbálni a Diablo 3 első kiegészítőjét, a Reaper of Soulst, itt az alkalom. Csupán némi ima kell hozzá, meg pár alapvető feltétel teljesítése: internet, Battle.net fiók -- ahonnét még nem bannoltak --, valamint a Diablo 3. A mai világban eme feltételek nem orvosolhatatlan problémák, sőt, feltehetően, aki Reaper of Soulst akar játszani, az már orvosolta is. Az ima, nos, az a húzós része, abban a technika még nem segíthet.

Ha viszont a feltételek teljesültek, akkor már tényleg nincs más dolgotok, mint ellátogatni a Battle.netre, bejelentkezni, majd a Beta Profile Settingnél ki kell jelölnötök a Diablo 3 melletti kis dobozkát. Aztán jöhet az ima része a dolognak, mivel csak korlátozott számú ember kap hozzáférést a bétaváltozathoz. A bekerülők átvihetik már létező karaktereiket, ráadásul a játékban átéltek továbbra sem minősülnek hadititoknak, így nem kell fejvesztéstől tartani, ha csicseregni kezdtek róla. A kiegészítő minden eleme szabadon kipróbálható, viszont a készítők felhívták rá a figyelmet, hogy bugok még akadhatnak szép számmal, elvégre ez nem a boltra kész változat.

A Diablo 3: Reaper of Souls valamikor 2014 folyamán jelenik meg PC-re, illetve valószínűleg a januártól decemberig terjedő csekély időintervallumban jön majd ki az Xbox 360 és Playstation 3 változatokhoz is, alapfelszerelésként pedig benne lesz a Diablo 3 PS4-es változatában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!