• A Diablo 4 fejlesztése remek tempóban halad
  • Sőt, a Blizzard szerint egy új mérföldkő lesz a zsánerében
  • Minderre a stúdió pénzügyi beszámolójából derült fény

Az Activision Blizzard nemrég megtartotta a 2021 első negyedévére vonatkozó üzleti beszámolóját, melyből sok érdekesség derült ki, és nem csak a befektetők számára. Megtudhattuk például, hogy a kiadó története legerősebb évkezdésén van túl, emellett pedig a jövőben megjelenő projektjeik fejlesztése is remekül halad.

diablo-4-merfoldko-01.jpg

A Blizzardnál továbbá kifejezetten nagy hangsúly került a Diablo franchise-ra, ami a stúdió egyik vezető munkatársa szerint valósággal szárnyal. A Diablo 2 Resurrected alfája például több érdeklődőt vonzott, mint a Blizzard bármilyen hasonló eseménye korábban, és a mobilokra érkező Diablo Immortal tesztelése is szép ütemben halad. A csapat azonban a jelek szerint a Diablo 4-re a legbüszkébb, melyhez elég komoly reményeket is fűznek. A pénzügyi beszámoló során ugyanis elhangzott, hogy a Diablo 4 fejlesztése remekül halad, ha pedig elkészül a játék, akkor lényegében egy új mérföldkő lesz az akció-RPG-k zsánerében, ami azért egy elér erős kijelentés.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!