• Egy videós érte el a maximális szintet
  • Igaz, csak Normal-szinten
  • Hardcore-on még tart érte a verseny
  • FRISSÍTÉS: meglett a maximális szint Hardcore-on is!

Igaz, hogy csak holnap jelenik meg világszerte a Diablo 4, de akadtak páran, akik plusz pénzt nem sajnálva éltek a korai hozzáférés jogával és néhány napja már nyüstölik a Blizzard legújabb üdvöskéjét. Sőt, ahogy arról a PCGamesN beszámolt, a YouTube- és Twitch-streamer Rob2628 volt az első Diablo 4 játékos a világon, aki elérte a maximális, vagyis a 100-as szintet – ez viszont csak a Normal-nehézségre vonatkozik.

Rob2628 a maximális szintig menetelése körülbelül 54 órát vett igénybe, azóta pedig már további négy játékos is célba ért. A videós egyébként egy Barbár, vagyis Barbarian buildet használt és a haverjai is besegítettek neki. Ez sem volt kis teljesítmény, viszont az igazi kihívást a Hardcore-nehézségen való maximális szint elérése jelenti. Ez már csak azért is necces, mert itt permadeath van, vagyis ha menet közben meghalsz, akkor oda az addig összefarmolt összes javad és persze játékórád – igazán kellemes lehet 30-40 óra után belefutni egy halálba ezen a szinten! Viszont épp nemrég jött a hír, hogy ez valakinek mégis összejött. CARN_ lett az első Diablo 4-játékos, aki elérte a maximális szintet Hardcore nehézségi fokozaton! Gratulálunk neki!

Diablo 4 holnap jelenik meg és világszerte több millió Diablo-rajongó várja már, hogy ismét magával ragadja őket a Blizzard dark-fantasy világa. Ha szeretnéd megnyerni a Diablo 4 egyik PC-s példányát, akkor próbálj szerencsét a NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON!

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.