• Egyeseknek már elérhető a játék
  • De a Sony konzoljain előfordulnak problémák
  • Konkrétan nem mindenki tud belépni

Végre elstartolt a Diablo 4, legalábbis azoknak, akik külön fizettek a korai hozzáférésért, ám egyes PlayStation-ös játékosoknak hamar lefagyhat az arcáról a mosoly. Sokaknak ugyanis jelenleg a játék indításakor egy Invalid License, azaz Érvénytelen Licenc hibaképernyő jelenik meg, ami megakadályozza a bejelentkezést és magát a játékot. A Diablo 3 megjelenésekor is hasonló problémák adódtak, és ezek szerint a Blizzard több mint 10 év elteltével sem igazán tud úgy elindítani egy friss játékot, hogy az zökkenőmentesen startoljon minden platformon.

Több százan osztanak meg képernyőfotókat a problémáról. Néhányan úgy döntöttek, hogy egy mém segítségével viccelődnek, mások pedig rendkívül dühösek, amiért a Blizzard nem tudta rendbe hozni a szervereket, még azután sem, hogy a korai hozzáférésért bizony többet kellett fizetni. Adam Fletcher, a Diablo közösségi fejlesztési igazgatója tudatta a rajongókkal, hogy a Blizzard tisztában van a problémával, és jelenleg is dolgoznak a megoldáson. A Diablo 4 jövő héten, június 6-án jelenik meg.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.