Az Acer kibővíti TravelMate notebook portfólióját az átalakítható TravelMate Spin B3 és TravelMate B3 modellekkel, amelyek alapvetően oktatási területre lettek tervezve. A hordozható, 11.6 col kijelzőt kapott készülékek sportos dizájnnal és ellenálló kialalkítással lettek felvértezve. 

A MIL-STD 801G katonai szabványnak megfelelő kialakításnak köszönhetően egy leejtést vagy odaverődést könnyedén túlélnek, a külső nyomásnak jól ellenálló burkolat, az ütésálló gumis sarkak mind-mind növelik a készülékek ellenállóképességét. A notebookok 12 órás akkumulátor-üzemidővel kecsegtetnek, így egész nap használhatók egyetlen feltöltéssel.

A TravelMate Spin B3 kagylóhéj, sátor és tablet módba is hajtogatható, hogy minden feladathoz meglegyen a megfelelő kialakítás, melyhez hozzájárul a stylus is. Csatlakozási lehetőségekből sincs hiány: Ethernet, két USB 3.2 Gen 1 aljzat, HDMI aljzat, teljes funkciós USB Type-C aljzat (töltés funkcióval, 5GB/s adatátvitellel, külső kijelző-csatlakoztatási lehetőséggel) áll a felhasználók rendelkezésére.

acer-travelmate-b3-spin-nagy.jpg