• 2021 végén érkezik a Disciples: Liberation
  • Mely egy dark fantasy RPG lesz a Firma Studio csapatától
  • És most megkapta első trailerét is

2021 már az eddigi bejelentések alapján is egy elég erős évnek ígérkezik friss megjelenések szempontjából, most azonban a Firma Studio és a Kalypso Media is előállt egy igencsak érdekes címmel. Ez pedig nem más, mint a Disciples: Liberation, mely a tervek szerint 2021 végén érkezik majd PC-re, PS5-re, Xbox Series X-re és S-re, PS4-re valamint Xbox One-ra egyaránt.

disciplines-bejelentes-01.jpg

Ebben a dark fantasy szerepjátékban egy háború által megtépázott világot járhatunk be, ahol különféle frakciókhoz csatlakozhatunk, megépíthetjük a saját bázisunkat, valamint sereget is toborozhatunk, amivel aztán egy körökre osztott harcrendszer keretein belül csatázhatunk. Ráadásul mindez kifejezetten tartalmasan lesz előadva, hiszen a Disciples: Liberation a fejlesztők szerint több mint 270 küldetéssel és 5 egyedi befejezéssel érkezik majd, ami több mint 80 órányi szórakozást garantál.

A játékhoz ráadásul befutott egy trailer is, mely bár olyan sokat nem árul el arról, mi vár ránk, azért tagadhatatlanul hangulatosra sikeredett.