Egy korábbi videóban Emily jellemét ismerhettük meg kicsit részletesebben, most viszont Corvo egyéniségén a sor. Nehéz döntés lesz, hogy kivel játszunk, mivel mindkét szereplő karaktere érdekes és képességeikben is komoly potenciál rejlik.

Corvo a Dishonored második részére kigyógyult a Gordon Freeman-t is sújtó betegségből, így már végre több alkalommal is megszólal, nem is akármilyen hangon. Bár a kissé bozontos szakálla és az öregedés jeleit mutató megjelenése nem arról árulkodik, hogy még mindig a vérében van a stílusos gyilkolás művészete, de ez nincs így.

Régi képességei megmaradtak, némelyik még fejlődött is, így most már a korábbinál nagyobb patkányseregeket zúdíthat az ellenségek fejére, továbbá állatok és emberek testébe lépve vándorolhat karaktertől karakterig, vagy akár holtak testét megszállva is elrejtőzhet. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mostantól nem csak az idő lelassítására adódik majd lehetőség, de a teljes megállítására is. Jól hangzik?

A játék november 11-én aránylag barátságos gépigénnyel jelenik meg PC-re, továbbá a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok sem maradnak ki a mókából.