Úgy érzed, hogy sokkal többre hivatott az a pillanat, mint hogy kizárólag a telefonod tárhelyén tartsd? A hagyományos képkeretes megoldást túl hétköznapinak érzed? Mit szólnál egy fém fali dekorációhoz a képed alapján? 

Ütős fali dekoráció az emlékezetes pillanatok megörökítésére!

Tudtad, hogy létezik egy sokkal egyedibb megoldás a klasszikus képkeretes vagy a fotómontázzsal díszített parafatábla helyett? A fémből készült fali elemek éppúgy megmutathatják legszebb és legemlékezetesebb pillanataidat! Ajánljuk figyelmedbe a SteelDecor fém fali dekorációit, ugyanakkor lehetőséged van egyedi fotó alapján is megrendelést kérni. 

steel2.jpg

A fém változat sokkal időtállóbb, strapabíróbb, ráadásul egészen más köntösben mutatja meg a legkülönlegesebb élményeidet. Nagyszerű meglepetés, ha valami egészen elképesztővel ajándékoznád meg szeretteid. 

Különösen javasolt születésnapra, évfordulóra, rendhagyó események kapcsán. A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen a szerelmes pillanatok megörökítésétől kezdve egészen a diplomaosztóig bármi elkészíttethető. 

Egy efféle ajándékkal az időtállóság új szintjét tapasztalhatod meg. A telefonodról véletlenül letörlődhet a fotó, ehhez elegendő egy vírustámadás vagy egy meghibásodás, de akár egy betelt tárhely is. A falon elhelyezett masszív fém keretes emlék viszont örök a szó szoros értelmében. 

Szívhez szóló üzenet fém dekoráció képében!

Úgy érzed, hogy szavakkal képtelen vagy elmondani amit érzel kiszemelted iránt? Ilyenkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy valami igazán személyre szóló ajándékkal leped meg. Ehhez kínálnak remek lehetőséget a nem szokványos meglepetések.

Megörökítheted a közös utazásotok egy vicces vagy épp megindító pillanatát. Akár kedvesed elért eredményét is fémkeretbe öntheted, egy olyan nevezetes alkalmat, amelyre a legbüszkébb. 

Az otthon legszebb éke lehet, különösen, ha az esküvőtök napját szeretnéd maradandó emlékként a lakásod kiemelt pontján megjeleníteni. Kortól és nemtől függetlenül bárkit lenyűgözhetsz ezzel a modern megoldással, remek lehetőség, hogy elmondd édesanyádnak, hogy mennyit is jelent számodra. 

Élmények, érzések megjelenítése különleges formában

Keltsd életre régi fényképeid, és tedd még otthonosabbá a lakásod! Az üres falak sivársága megtörhető varázslatos emlékek, élmények által. Nincs is jobb módja a szürke hétköznapok feldobásának, mint az élettel teli pillanatok megjelenítése nem szokványos formában. 

A falon elhelyezett emlékmások mindig eszedbe juttatják azt az érzést, hangulatot, melyet azon a napon éreztél. Így sosem kell attól tartanod, hogy megkopik az idő múlásával. Örök tárgy, örök pillanat egy különleges dekorációs megoldás segítségével!