2017 januárjában ismét dobozos játékokkal jelentkezik a PC Guru. Ezúttal 21-féle játék közül válogathatnak a vásárlók, ezek többsége steames termék. Az előfizetőkről sem feledkezünk meg, ők három kiemelt, steames alkotás közül kapnak egyet véletlenszerűen (a Tomb Raidert kivettük a listából, a kellemetlenségért elnézést kérünk):

  • Sacred 3: First Edition
  • Company of Heroes Anthology
  • Warhammer 40.000: Dawn of War - Master Collection

Az előfizetői lista összeállításánál figyelembe vettük a játékdobozok méretét és a játékok mennyiségét is, így az előfizetők hasonló esélyekkel kapják az adott játékokat. Teljes játékaink két kivételtől eltekintve Steam-aktivációt igényelnek. Ez alól csak a Tomb Raider: Ultimate Edition (TR1-től az Underworldig az összes részt tartalmazza) és a GTA: Vice City kivételek (ez utóbbi cím már kétszer is szerepelt a felhozatalban, de népszerűsége miatt most is bekerült).

Akadnak játékok, amik magyar felirattal érhetők el: Farm Expert 2016-2017, Car Mechanic Simulator 2015, Construction Machines Simulator 2016, Farm Mechanic Simulator 2015, Helicopter 2015, Mining Industry Simulator 2015, Truck Mechanic Simulator, Risen 3: Titan Lords (NPG kiadás), XCOM: Enemy Unknown.

Fontos: amennyiben valaki 2017-es PC Guru előfizetést szeretne ajándékozni karácsonyra, december 31-ig fizethet elő úgy, hogy abba már a dobozos teljes játékokat tartalmazó 2017/01-es szám is bekerüljön. Előfizetni ITT LEHET.

A játékokkal kapcsolatban a Cenega Hungary nyújt terméktámogatást, írni nekik a support(kukac)cnghungary(pont)hu e-mailcímen lehet.

A januári PC Guru januárt 12-én jelenik meg, addig is a Guru legyen veletek!

PC Guru dobozos teljes játék 2017