• VOD-on már elérhető a Bill & Ted Face the Music
  • Visszatér a vászonra a főszereplőket alakító Keanu Reeves és Alex Winter
  • A filmben veszélybe kerül a világ jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek

Noha a hazai mozipremierről továbbra sincs hír, VOD-on már pénteken bemutatták a Warner Bros. gondozásában készült Bill & Ted Face the Music-ot. A huszonkilenc éves szünet után folytatódó filmben újra veszélybe kerül az emberiség jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek, hogy megmentsék a világot. (A régi epizódokról itt olvashattok.)

bill-es-ted-3-jo.jpg

Chris Matheson és Ed Solomon forgatókönyvírók, valamint a főhősöket és a Kaszást alakító Alex Winter, Keanu Reeves és William Sadler is visszatérnek a produkcióba. Ugyanakkor Bill S. Preston és Ted Theodore Logan helyét félig-meddig gyerekeik veszik át, akiket a netflixes Atypicalből ismert Brigette Lundy-Paine és az Aki bújt főszerepét játszó Samara Weaving játszanak.

billandted3.jpg

Képeket és előzetest már kaptunk, az elmúlt hetekben pedig a Star Wars IX reklámkampányát idéző mennyiségben érkeztek a rövid jelenetrészletek és ajánlók a filmhez. Az alábbiakban összegyűjtve láthatjátok ezeket a klipeket, először a jeleneteket, amivel méltóképp hangolódhattok a premierre.

Jelenetek:

Teaserek: